1-800-999-9999 — hi@loremipsum.com

TJENESTE

Menighet er et fellsskap man deltar i, og menighet er dugnad. Vi tror alle kristne som er med i fellesskapet har en funksjon, også kalt tjeneste. Det betyr at man bruker talenter og interesser til det beste for fellesskapet, og at man er med og deler ansvaret. Dette er viktig for at fellesskapet skal fungere, og ikke minst er det verdifullt for den enkelte.

Vi ser stort på hvor man kan være med og tjene, og ønsker å legge til rette for at alle som ønsker det finner sin plass.

Vi har mange muligheter for praktisk tjeneste, både i tilknytning til drift av menighetslivet og kirkebygget. Ønsker du å være medarbeider på et eller annet område i menigheten, bruk kontaktskjemaet under, så tar vi kontakt for en prat. Det kan for eksempel være i barne & ungdomsarbeidet, musikktjenesten, praktiske oppgaver, vertskap, omsorg, teknikk, bønn eller andre ting. Skriv gjerne noe om hva du ønsker.

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.
50532032 - closeup of four female hands joined together high up in the air outside in a woodland lit by an evening sun.