Tiltak i forbindelse med coronaviruset

På grunn av den pågående smittesituasjonen rundt coronoaviruset, og Haugesund Kommunes anbefalinger, avholdes ikke gudstjenester i Haugesund Misjonskirke på søndager de neste 3 ukene. Det samme gjelder Formiddagstreffet på onsdager. Situasjonen endrer seg raskt, så det vil gjøres nye vurderinger av ytterligere tiltak i dagene som kommer. Foreløbig går andre aktiviteter som normalt. Det er mange som gjør store tiltak nå og vi vil være med på den stor samfunnsdugnaden som skal til for å redusere smitten og beskytte de utsatte gruppene i samfunnet. Vær med i bønn og støtte til de som rammes!

Heldigvis er ikke kirken en bygning! Vi bør nå fokusere på hvordan vi kan være kirke i denne sårbare tiden. Lederskapet tror vi som fellesskap kan komme styrket gjennom dette. Vi vil jobbe for å få til møter over nett, slik at folk kan se hjemmefra. Vi kommer tilbake med informasjon om dette.

GLS konferansen går som planlagt på lørdag da den vil ha mindre enn 50 deltakere. Vi gleder oss!

Har dere spørsmål kan dere kontakte kontoret i kirken.

Se andre nyheter

Konfirmant 2021?

Vi har startet påmelding til konfirmasjonsåret 2020/2021! Gjør deg klar for et kjekt og lærerikt år med mange opplevelser og nye vennskap! Klikk her for å komme til påmeldingen. Her finner du også mer informasjon om konfirmantåret.Vi håper du vil være med oss!!

Se mer »

Nå kan du bli med på gudstjeneste i kirka!

Fra og med 24.mai kommer vi til å åpne opp for at noen kan være med på gudstjenesten i kirken. På grunn av at vi bare kan være opp til 50 personer samlet, må vi ha påmelding. Klikk her for å komme til påmeldingen. vil ikke alle få plass. Husk også at gudstjenesten fortsatt vil…

All aktivitet utsatt

Kjære venner! Smitteverntiltakene øker stadig i Norge. Vi utsetter derfor ALL aktivitet i kirka på ubestemt tid. (Alt barne- og undomsarbeid, treninger osv.) Dette gjelder også GLS konferansen. Vi kommer sterkere tilbake! Husk å be! Ikke frykt! Guds fred være med deg!