NB! I sommerferien er det ikke gudstjenester, men vi samles til bønn i kapellet i 2.etg hver søndag kl.19.30. Første gudstjeneste etter sommeren blir søndag 23.august.

PÅMEDLING TIL GUDSTJENESTE

Siden det fra 15.juni er åpent for at opptil 200 personer kan komme til kirken, trenger vi ikke lenger påmelding. Du vil fortsatt bil registerert med navn og telefonnummer, men dette gjør vi i døra når du kommer.

Gudstjenesten sendes fortsatt også live på vår facebookside.

VIKTIG INFORMASJON

Vi følger smittevernreglene fra myndighetene. Derfor er det slik at om du har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene, kan du dessverre ikke delta på gudstjenesten. Klikk her for å lese mer om symptomer på sykdom. Er du usikker, så blir du heller hjemme og ser gudstjenesten på nett. Er du i risikogruppa anbefaler vi også at du ser gudstjenesten hjemmefra.

Husk å holde minimum 1 meteres avstand til andre hele tiden. Vi har dessverre ikke mulighet til å ha noe kirkekaffe eller mingling i foajeen etterpå.

Dersom du utvikler symtomer på luftveisinfeksjon 1-2 dager etter gudstjenesten skal du gi beskjed til pastor Fredrik Tybakken (tlf.90916038)

Selv om smittevernstiltakene er strenge tror vi det kommer til å bli en fin opplevelse å være på gudstjeneste, og vi håper å se deg! Du er hjertelig velkommen!!