1-800-999-9999 — hi@loremipsum.com

HVEM ER VI?

Vår visjon

"Vi vil være et åpent og inkluderende fellesskap

som stadig når nye mennesker for Jesus Kristus"

Haugesund misjonskirke er en menighet for alle slags mennesker, og alle generasjoner. Vi er et fellesskap av barn og barnefamilier, ungdommer, voksne og eldre. Vi ønsker at alle skal kunne komme til kirka vår og føle seg hjemme!

Menigheten ble stiftet i 1939 og har en lang og tradisjonsrik historie. Siden 2012 har vi holdt til i Skåredalen. Vi ønsker å være en menighet for lokalmiljøet, og samtidig være en menighet for folk fra hele Haugalandet. Haugesund misjonskirke er tilknyttet trossamfunnet Misjonskirken Norge.

Gudstjenesten

Vi feirer gudstjeneste hver søndag kl. 11. Gudstjenesten er menighetens storsamling med relevant og livsnær forkynnelse, god musikk og godt fellesskap. Barna har sine samlinger og undervisning på Skattkammeret samtidig med gudstjenesten.

Vårt arbeid

Smågrupper

Bønn og Veiledning

Kirkelige handlinger

I Haugesund misjonskirke tilbyr vi kirkelige handlinger som barnevelsignelse, dåp, konfirmasjon, vielse og begravelse.

Ta kontakt med kontoret eller en av pastorene for mer informasjon.

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.