42 DAGER MED LIVSFORVANDLENDE BUDSKAP!

«Målrettet liv» er skrevet av pastor Rick Warren, utgitt i 2002. Boka er solgt i over 50 millioner eksemplarer og oversatt til 85 språk. Boka har hatt enorm betydning verden over.

Boka er skrevet som en andaktsbok med 42 korte kapitler for daglig i inspirasjon. Hvert kapittel avsluttes med en personlig utfordring. Rick Warren beskriver boken som en «anti-selvhjelps bok». Den første setningen i boken sier: «Det handler ikke om deg..», og resten forklarer hvordan selvrealisering, selvoppfyllelse og mening bare kan finnes i å leve det livet Gud har skapt deg for å leve.

Boken er brukt i mange menigheter opp igjennom årene, også i Haugesund Misjonskirke. Men vi tror det er på tide å tørke støvet av denne fantastiske boken og bruke 42 dager sammen for å jobbe med hensikten med livet. Vi kjører KICK OFF søndag 13. september. Budskapet i boken utfordrer og inspirerer deg garantert til å leve mer i tråd med din hensikt.

Vi håper så mange som mulig vil bruke tid til å lese. Boken kom først med 40 kapitler, men i 2013 ble det lagt til 2 ekstra kapitler. Har du ikke den siste utgaven, så vil vi ha den for salg i menigheten til 250 kr. Den vil også være tilgjengelig som lydbok. Mer info kommer.

Målrettet liv utvidet utgave omslag

LES DEN I EN SMÅGRUPPE!

Vi anbefaler også alle til å lese denne boken sammen med andre. Den passer perfekt som utgangspunkt for samtale i smågruppene. Er du ikke med i en gruppe vil vi anbefale deg å bli med i en, eller å samle venner for denne 42- dagers kampanjen. Er du nysgjerrig på smågrupper, så ta kontakt!

målrettet liv logo

Boka koster kr 250,- og selges på våre gudstjenester. Den kan også bestilles fra hermon.no

Vipps kr 199,- til 10743 for lydbok