Konfirmant (tentro)

Velkommen som konfirmant i Haugesund Misjonskirke! Gjør deg klar for et kjekt og lærerikt år med mange opplevelser og nye vennskap.

Vi møtes annenhver torsdag fra kl.19-21. Vi følger det frikirkelige opplegget Tentro, som er fullt av relevant undervisning. Opplegget består av mange store temaer og tar tak i tenåringers hverdag og virkelighet og knytter det opp mot tro. Selve høydepunktet og avslutningen på året er konfirmasjonsgudstjenesten som i 2022 vil være søndag 4.september.

Vi håper du vil være med oss!!

Påmelding

Her kan du melde på konfirmant til konfirmasjonsåret 2021/2022. Mer informasjon om konfirmasjonsåret kommer etterhvert, men har du spørsmål kan du ta kontakt med Brynhild på e-post. Oppstart blir i slutten av september.

Ved å signere dette skjemaet samtykker du til at Haugesund Misjonskirke kan behandle dine oppgitte personopplysninger. Dine opplysninger vil kun bli brukt ifm konfirmasjonsåret. Ønsker du at vi skal slette dine personopplysninger ved en senere anledning er det bare å ta kontakt.

HAUGESEUND-M