Konfirmant (tentro)

Velkommen som konfirmant i Haugesund Misjonskirke! Gjør deg klar for et kjekt og lærerikt år med mange opplevelser og nye vennskap.

Vi møtes annenhver torsdag fra kl.19-21. Vi følger det frikirkelige opplegget Tentro, som er fullt av relevant undervisning. Opplegget består av mange store temaer og tar tak i tenåringers hverdag og virkelighet og knytter det opp mot tro. Selve høydepunktet og avslutningen på året er konfirmasjonsgudstjenesten som i 2021 vil være søndag 5.september.

Vi håper du vil være med oss!!

Har du spørsmål så ta kontakt med hovedleder Brynhild på e-post.

Det blir foreldremøte tirsdag 25.august kl.19.00.

Første samling for konfirmantene blir torsdag 17.september.

Info om endring av konfirmasjonsdato:

Tidligere år har konfirmasjonen vært i mai, men vi har fra i år av valgt å flytte denne til september. Vi tror denne endringen kommer til å være til det beste både for konfiranten og for kirken. Året vil bli lenger, og da får vi mer tid med konfirmantene. Vi kommer til å endre noe på opplegget og sannsynligvis også turen. Vi tror også at å ha konfirmasjon på starten av et skoleår vil prege høstsemesteret på en positiv måte, både for konfirmanten, men også for livet i kirken. I mai er vi på vei inn i sommeren, og da skjer det lite. Vi har også et mål om å starte et 2.årsopplegg for konfirmantene. Andre kirker som har erfaring med dette sier at om konfirmasjonsdagen er i mai så vil vi miste mange i løpet av sommeren. Dermed ønsker vi kort tid mellom avlutning av konfirmantåret og oppstart av et 2.år. Samlet tror vi at å flytte dato vil være til det beste for konfirmant og kirke. Vi forstår at noen allerede har booket lokale, men håper det er mulig å få endret på dette. Det skal ikke krasje med noen andre konfirmasjoner i området. Vi håper dere har forståelse for endringen, og ikke vær redd for å ta kontakt om dere har spørsmål!

Påmelding

Fyll ut skjemaet for påmelding til konfirmasjonsåret 2020/2021. Les gjerne informasjonsarket før du fyller ut påmeldingen.

IMG_9055

Ved å signere dette skjemaet samtykker du til at Haugesund Misjonskirke kan behandle dine oppgitte personopplysninger. Dine opplysninger vil kun bli brukt ifm konfirmasjonsåret. Ønsker du at vi skal slette dine personopplysninger ved en senere anledning er det bare å ta kontakt.