Konfirmant 2021?

Vi har startet påmelding til konfirmasjonsåret 2020/2021! Gjør deg klar for et kjekt og lærerikt år med mange opplevelser og nye vennskap!
Klikk her for å komme til påmeldingen. Her finner du også mer informasjon om konfirmantåret.Vi håper du vil være med oss!!

Se andre nyheter

Nå kan du bli med på gudstjeneste i kirka!

Fra og med 24.mai kommer vi til å åpne opp for at noen kan være med på gudstjenesten i kirken. På grunn av at vi bare kan være opp til 50 personer samlet, må vi ha påmelding. Klikk her for å komme til påmeldingen. vil ikke alle få plass. Husk også at gudstjenesten fortsatt vil…

Se mer »

All aktivitet utsatt

Kjære venner! Smitteverntiltakene øker stadig i Norge. Vi utsetter derfor ALL aktivitet i kirka på ubestemt tid. (Alt barne- og undomsarbeid, treninger osv.) Dette gjelder også GLS konferansen. Vi kommer sterkere tilbake! Husk å be! Ikke frykt! Guds fred være med deg!

Se mer »

Tiltak i forbindelse med coronaviruset

På grunn av den pågående smittesituasjonen rundt coronoaviruset, og Haugesund Kommunes anbefalinger, avholdes ikke gudstjenester i Haugesund Misjonskirke på søndager de neste 3 ukene. Det samme gjelder Formiddagstreffet på onsdager. Situasjonen endrer seg raskt, så det vil gjøres nye vurderinger av ytterligere tiltak i dagene som kommer. Foreløbig går andre aktiviteter som normalt. Det er mange…

Se mer »