GUDSTJENESTEN

”Et møtepunkt mellom himmel og jord, der vi har fellesskap med Gud og hverandre”

DSC_0905

Gudstjenesten er menighetens storsamling med relevant og livsnær forkynnelse, god musikk og godt fellesskap. Barna har sine samlinger og undervisning på Skattkammeret samtidig med gudstjenesten. Etter gudstjenesten er du velkommen til å ta en kopp kaffe og slå av en prat med folk.

Vi kommer sammen for å tilbe Gud, be til ham og lytte til ham. Han møter oss og taler til oss gjennom sitt ord/forkynnelsen, i musikken og i fellesskapet. Gudstjenesten skal inspirere oss og bygge vår tro før vi går ut til en ny uke.

VIKTIG INFORMASJON OM GUDSTJENESTEN

Siden det fra 15.juni er åpent for at opptil 200 personer kan komme til kirken, trenger vi ikke lenger påmelding. Du vil bil registerert med navn og telefonnummer, dette gjør vi i døra når du kommer.

Gudstjenesten sendes fortsatt også live på vår facebookside.

For å ivareta smittevernsreglene på best mulig måte har vi besluttet at barna (3-12år) som kommer til gudstjeneste, skal leveres direkte til Skattkammeret og Tweens i 2 etg. Da ber vi alle foreldre om å levere via inngangen oppe og ikke bruke trappene mellom etasjene. Vi tror at vi på denne måten gir både barn og voksne den beste opplevelsen med gjeldende regler. Barna skal også hentes på samme måte rett etter gudstjenesten. Vel møtt til spennende og ikke minst inspirerende søndager i høst.

Vi følger smittevernreglene fra myndighetene. Derfor er det slik at om du har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene, kan du dessverre ikke delta på gudstjenesten. Klikk her for å lese mer om symptomer på sykdom. Er du usikker, så blir du heller hjemme og ser gudstjenesten på nett.

Husk å holde minimum 1 meteres avstand til andre hele tiden, vi må sitte med 2 stoler mellom hver husstand. Vi har dessverre ikke mulighet til å ha noe kirkekaffe eller mingling i foajeen etterpå.

Dersom du utvikler symtomer på luftveisinfeksjon 1-2 dager etter gudstjenesten skal du gi beskjed til pastor Fredrik Tybakken (tlf.90916038)

Selv om smittevernstiltakene er strenge tror vi det kommer til å bli en fin opplevelse å være på gudstjeneste, og vi håper å se deg! Du er hjertelig velkommen!!